UNWTO I ETC( SVETSKA TURISTIČKA ORGANIZACIJA I EVROSKA KOMISIJA)29.04.2017. U SKADARLIJI

Na otvaranju letnje turističke sezone u organizaciji Društva Skadarlija i TOB-a i svečanoj dodeli turističkog oskara Mediterana  i jugoistočne Evrope: „Zlatno turističko srce – 2016.“, biće i predstavnici UNWTO MADRID I ETC BRISEL.

Turističke velesile u međunarodnom turizmu kao što su Španija,Francuska, Italija, Grčka, Slovenija, Hrvatska dolaze da prime priznanje i uveličaju otvarenje nove letnje turističke sezone.Tu su i turistički gradovi Venecija, Opatija, Banjaluka itd..

Međunarodni Turistički Savez i Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva Sacen International, proglasili su Nacionalni park Đerdap za šampiona ekološkog turizma Mediterana i jugoistočne Evrope.

Dobitnik priznanja je i beogradska boemska četvrt Skadarlija za „zlatnu čašu gostoljublja, a svečana dodela priznanja biće održana 29. aprila u 12h baš u Skadarliji prilikom otvaranja letnje turističke sezone.

Međunarodni Turistički Savez i Međunarodni centar za razvoj turizma Španiju su ocenili kao najbolju turističku destinaciju Mediterana i jugoistočne Evrope, a Veneciju za šampiona letnjeg, primorskog turizma.

Francuska je šampion zimskog turizma Mediterana i jugoistočne Evrope, Grčka kulturnog turizma, Slovenija zdravstvenog turizma, a Opatija –najbolje turističko mesto,FLY&FLY TRAVEL -najabolja turisticka agencija.  Beograd I Skadarlija prvi put od svog postanka dobili su ZLATNU ČAŠU GOSTOČLUBLJA Mediterana I jugoistočne Evrope, saopštio je predsednik žirija Dragan Gligorijević

SACEN INTERNATIONAL


Sacen International

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva

Dr Ivana Ribara br.77/3,
11070 Novi Beograd

tel: +381 (0)11 215 45 45
tel: +381 (0)63 225 422

sacenbg@eunet.rs, sacenbg@gmail.com

Prof.dr Dragan Gligorijević, 
Predsednik Sacen International-a

Copyright © 2016 Prof.dr Dragan Gligorijević sacenbg@eunet.rs, sacenbg@gmail.com tel: +381 (0)63 225 422