ГЛУМИЦА РАДА ЂУРИЧИН ПРЕДСЕДНИК ЖИРИЈА ЈУБИЛАРНЕ ПЕТЕ СКАДАРЛИJСКЕ ШЕШИРИЈАДЕ 2017. ГОДИНЕ – ВЕЛИКА СКАДАРЛИЈА 18.САТИ

Саопштење за медије:

         

       ГЛУМИЦА РАДА ЂУРИЧИН ПРЕДСЕДНИК ЖИРИЈА ЈУБИЛАРНЕ ПЕТЕ СКАДАРЛИСКЕ ШЕШИРИЈАДЕ 2017. ГОДИНЕ – ВЕЛИКА СКАДАРЛИЈА 18.САТИ

      

 

На управном одбору друштва Скадарлија 02.06 2017.г. , у ресторану:“ Шешир мој“  Вјера Мујовић глумица Нaродног Позоришта Србије изабранa je за вршиоца дужности председника  Друштва Скадарлије.

Због обавеза у међурародном туризму досадашњем преседнику Проф. Др Драгану Глигоријевићу функција преседника Друштва Скадарлија замрзнута je до далњег.

 

За председника организационог одбора пете јубиларне Шеширијаде која ће се одржати 30.јуна са почетком у 18.часова на позорниви испред ресторана Велика Скадарлија, изабран је Проф. Др Миладин Шеварлић, народни посланик Скупштине Србије и председник Управног одбора Друштва Српских одмаћина а Ивана Шуберић за заменика и кординатора .

 

В.Д директор Туристичке организације Београда изабран је за директора петог фестивала шешира а  глумица Рада Ђуричин за председницу жирија за избор најшешира 2017.године у Скадарлији.

 

Мира Стопић из куће Ђуре Јакшић, УК Пaроброд изабрана je за уметничког директора међународног фестивала шешира у Скадарлији.

 

 Генерални покровитељ је Међународни туристички Савез Сацен Интернатионал а Туристичка организација Београда суорганизатор.

 

Улаз слободан за све посетиоце а обезбеђен је богат културно –забавни програм, скадарлиjска лутрија и коктел за госте фестивала шешира.

 

 В.Д Преседник Друштва Скадарлије Вјера Мујовић и Проф. Др Миладин Шеварлић  позвали су Београђане и госте престонице да узму учешће у такмичењу најшешира који ће имати представнике  са свих пет континената.

 

Досадашњи председник Друштва Скадарлија, Проф.др Драган Глигоријевић 25. Јуна 2017.године у Бечу отвориће Другу шеширијаду у главном граду Аустрије у организацији Бечких поета.

 

Глимица Невена Шарчевић је званично промо лице пете јубиларне шеширијаде у Скадарлији и потпарол исте.

 

 

 

.

 

       03.јун 2017.год.Скадарлија          СКАДАРЛИЈА ПРЕСС


Sacen International

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva

Dr Ivana Ribara br.77/3,
11070 Novi Beograd

tel: +381 (0)11 215 45 45
tel: +381 (0)63 225 422

sacenbg@eunet.rs, sacenbg@gmail.com

Prof.dr Dragan Gligorijević, 
Predsednik Sacen International-a

Copyright © 2016 Prof.dr Dragan Gligorijević sacenbg@eunet.rs, sacenbg@gmail.com tel: +381 (0)63 225 422